• Orioles Sponsors

  Geen enkele club of vereniging kan op zich zelf staan. Voor het bestaan van een vereniging zijn vrijwilligers en sponsors nodig.

  Bij Orioles zijn we blij met onderstaande sponsors.

 • Wij willen de levensgenieter in jullie naar boven brengen en zijn geopend voor lunch, borrel & diner.
  Zoals de naam al zegt: Foodbar, maken wij heerlijke gerechten voor jullie maar ook voor een goede wijn of lekkere cocktail kun je bij ons terecht! Eten doen wij het liefst gezellig samen. Daarom zijn veel van onze gerechten erg geschikt om te delen.

  WEBSITE

 • Verbeteren van sociale en fysieke veiligheid op alle terreinen.

  Of het nu gaat om criminele overlastgevende jongeren, drugsgerelateerde problemen of problemen met uitgeprocedeerde asielzoekers, Veranderwerkplaats beschikt over ruime kennis van de aanpak van veiligheids-problemen in de samenleving.

  WEBSITE

 • Domino’s: 's werelds grootste pizza bezorg- en afhaalbedrijf.

  We hebben 17.000 winkels over de hele wereld. Alleen al in Nederland maken we ieder jaar meer dan 20 miljoen pizza’s. Al onze pizza’s worden vers gemaakt, direct nadat je de bestelling plaatst. Er komen geen vooraf geprepareerde ingrediënten aan te pas. Het deeg dat we voor de bodem gebruiken is 100% puur: het bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

  Ook de groenten zijn verser dan vers! En we bezorgen je pizza gemiddeld binnen 21 minuten. In alle smaken en variaties die je kunt bedenken, inclusief vegetarische, veganistische en glutenvrije opties. Eet smakelijk!

  WEBSITE

 • Gevestigd in Bergschenhoek, zijn wij de specialist op het gebied van schadeherstel. Kwaliteit, zekerheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Schade? De Rooy Autoschade regelt het.

  Met bijna 50 jaar ervaring mogen we ons met recht specialist noemen in het herstellen van personenauto’s, bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, trailers en chassis. Tevens voorzien wij bijna alle denkbare objecten in de kleur van uw keuze.

  WEBSITE

 • Veldwerk is al sinds 2007 actief in de regio Zuid-Holland. Door de jaren heen hebben wij uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een uitzendwerkspecialist voor de sectoren Glastuinbouw, AGF, Food en Logistiek.

  WEBSITE

 • Bij de Babyjumper kiezen we onze producten met de grootste zorg uit. Zachte materialen en met een goede pasvorm. Wij streven er naar om voor álle kinderen leuke, stoere, schattige en passende kleding uit te zoeken.

  WEBSITE

 • Het outdoorcentrum is opgericht in 1994 onder de naam Tiekamp. In 2004 is de naam gewijzigd in Outdoor Valley. Erik Rövekamp werd directeur van het Outdoor bedrijf en werkte de kernactiviteiten op een eigen manier verder uit. Inmiddels heeft Outdoor Valley zich ontwikkeld tot een veelzijdig outdoorcentrum met een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten en arrangementen. Er zijn programma’s op maat voor familie en vrienden, bedrijven, scholen en kids.

  WEBSITE

 • Heeft u binnenkort een feest of een evenement? Dan bent u bij Partyverhuur 3B aan het juiste adres. Naast onze springkussens bestaat het assortiment uit suikerspin-, popcorn- en crêpemachines, statafels, biertafels, glaswerk, partytenten en nog veel meer. En dat allemaal tegen scherpe prijzen!

  WEBSITE