• Het afgelopen Pinksterweekend vond traditiegetrouw het NK Little League plaats. Gedurende drie dagen streden regionale teams in verschillende categorieën om de Nederlandse titel en een plek op het Europees kampioenschap in de zomer. Een aantal Oriolesleden haalde de selecties van de teams en waren succesvol op het Nederlands Kampioenschap.

    In de categorie Intermediate League (11 tot en met 13 jaar) pakte Dean op de velden van Gryphons de Nederlandse titel met het team Rotterdam, een team gecoacht door onder andere Michel en Connor. Het team plaatste zich daarmee voor het Europees Kampioenschap in het Tsjechische Jablonec nad Nisou van 24 tot en met 29 juni. Ook Rinaldo wist de Nederlandse titel binnen te slepen. Hij kwam uit voor het team Rotterdam in de Senior League (13 tot en met 16 jaar) en reist in de eerste week van juli af naar het Italiaanse Novara om voor de Europese titel te spelen. De Europees kampioenen zullen in juli en augustus in Californië (Intermediates) en South Carolina (Seniors) strijden om het Wereldkampioenschap.

    De selecties voor de regionale teams worden bepaald via drie try outs in de weken voorafgaand aan het NK. Dean en Rinaldo waren niet de enige Orioles die zich in de selecties wisten te spelen. Lyam, Sam en Tom haalden in Hoofddorp de halve finale met het team Rotterdam in de Junior League (12 tot en met 14 jaar) en in diezelfde categorie speelde Luc voor The Hague Lions. Shalom-mar speelde voor The Hague Lions in de Senior League.

    In de jongste categorie Littles (10 tot en met 12 jaar) waren geen Orioles vertegenwoordigd. Stijn, Zain, Alec, Rune, Gianni en Teun hebben aan drie leerzame en intensieve try outs meegedaan voor het team Rotterdam, maar hadden daarin stevige concurrentie. Het was dit team Rotterdam dat bij de Littles de Nederlandse titel behaalde.