• Aan het einde van een bloedstollende competitie is het H1 gelukt om kampioen te worden van de vierde klasse C. Tijdens het voorlaatste weekend moest H1 winnen en was dan afhankelijk van de tegenstanders in de poule of het kampioenschap kon worden gevierd of met een week moest worden uitgesteld.

    Sowieso moest het team de uitwedstrijd bij Hellevoet Athletics zelf winnen om de kansen in eigen hand te houden. In een solide wedstrijd (waar picher Sebastiaan Allard een complete game gooide) starte het team met 3 runs in de eerste 2 innings. Er leek geen vuiltje aan de lucht, totdat Hellevoet hier in inning vier 2 runs tegenover zette: 2-3.

    H1 herpakte zich en voegde nog runs toe in inning vijf, zes, zeven en negen om uiteindelijk op 10 runs te komen. Hellevoet deed nog wel wat terug, maar een dubbelspel (vang 9, tag op tweede honk) zorgde voor het einde van de wedstrijd: 3-10.

    Direct na de wedstrijd kwamen de uitslagen van de concurenten ook door en deze bleken te hebben verloren, waardoor H1 kampioen is geworden.