Aankomende wintermaanden wordt door Gianison Boekhoudt zijn winterprogramma ook gegeven in de sporthal bij Orioles. Dit biedt de gelegenheid aan de leden van de Orioles om in de eigen hal een interessant en mooi programma te volgen.

Winterprogramma

Het is weer zo ver! Vanaf 7 november starten wij met Winterschool 2021-2022 van Boekhoudt-Clinics. Met niemand minder dan Gianison Boekhoudt, John Polonius (team NL) & Kevin Kelly, Orlando Yntema als guest coaches.

Maar liefst 12 zondagen zullen in het teken staan van het verbetering met hitting, catching, fielding en pitching. Je kunt kiezen om de Winterschool in Brabant of in Rotterdam te volgen.
 
Er volgen snel er meer details maar voor nu, geef je snel op want vol = vol!

Wij kunnen alvast niet wachten! En jullie?

Over Gianison Boekhoudt

B-Nation is een initiatief van Gianison Boekhoudt, ontstaan vanuit een diepgewortelde wens om meer te betekenen voor de honkbalsport die Gianison zelf zoveel gebracht heeft. Op 15-jarige leeftijd vertrok Gianison naar Amerika en bereikte via de highschool de minors van Washington Nationals en Los Angeles Dodgers. Een jongensdroom die uitkwam.

Het honkballen heeft hem veel gebracht; het profbestaan, internationale toernooien en diverse persoonlijke prijzen. Hier in Nederland wil Gianison zijn kennis en ervaringen inzetten om ambitieuze honkballers te helpen een betere honkballer én persoon te worden. Een goede techniek is belangrijk, maar een goede mindset is misschien nog wel belangrijker. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten. Met B-Nation komt een andere droom in vervulling.

Meer informatie over B-Nation: LINK

HIER INSCHRIJVEN om je in te schrijven voor de clinics.