BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging.

Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen. BeeBall kenmerkt zich in het bijzonder doordat het spel door kinderen vanaf 5 jaar en met kleine teams wordt gespeeld. Het spel vraagt weinig ruimte of speciale voorzieningen.

Het kan uitstekend worden gespeeld op een willekeurig grasveld, plein of in de zaal. De kleine afmeting van het veld bevordert speelintensiteit. Geen statische houding, maar dus volop activiteit. Meer informatie over Beeball in "Beeball Playbook"

Meer informatie op de website van de Honk- en softbalbond.

Bovenstaand artikel is ook overgenomen van de website van de KNBSB.

Uiteraard kun je een keer meetrainen met onze Beeballers. Deze trainingen zijn op zondagmorgen van 09:30 - 10:30. Voor meer informatie kun je ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..