• Afgelopen week is op de velden van Orioles in Bergschenhoek de Baseball Summer Classic gespeeld. Het toernooi wordt georganiseerd door Baseball Culture NL en door middel van inschrijving kunnen spelers meedoen in O14, O16 en O23 categorie. Dit levert inschrijvingen op van spelers uit het hele land en ook vanuit andere landen in Europa doen spelers mee.

    Het toernooi wordt normaal gesproken gespeeld op de velden van Neptunus, maar dat was door het weer de afgelopen periode niet mogelijk. Daarom werd gevraagd of de wedstrijden van het toernooie gespeeld konden worden op onze velden.

    Hoewel het er maandaavond niet zo uit zag, hebben we het toernooi welkom geheten. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in een mooi toernooi voor iedereen, waarbij alleen de donderdag is uitgevallen door overmatige regenval.

    Alles bij elkaar heeft het een mooi aantal wedstrijden opgeleverd, zijn er zo'n 150 kids geweest die hebben kunnen spelen en is er weer een mooi honkbaltoernooi gespeeld.

    De dankbaarheid van de organisatie is aan ons, voor de flexibele opstelling. Maar de dank is wedezijds! Met het mooie toernooi is de honk- en softbalsport weer goed neergezet.

    Zie voor meer informatie ook de FB-pagina van Baseball Culture NL